moda
Sitenize Ekleyin!
MedyaModa haberlerini kolayca kendi sitenize ekleyebilirsiniz. Bilgi için buraya tıklayın.

Moda

Medya Moda'dan
takip edilir...

MedyaModa'yı buradan Sık Kullanılanlar'a ekleyin, daha sonra bulmak kolay olsun!
Bize Yazın!
Bize iletmek istediğiniz her türlü görüş, öneri ve fikirleriniz için
Online İletişim Formu hizmetinizde!

Liposuction nedir? Liposuction ile nasıl zayıflanır?

Birçoğumuz fazla kilolarımızdan yakınıyoruz. İşte harekete geçmek isteyenler için Liposuction hakkında bilgiler... »

UrunInceleme.com

Collezione 2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Kategori Kategori: Çiftler için | Yorumlar 131 Yorum | Okunma 61523 kez okunmuş  |  13 Eylül 2007

Collezione 2008 Sonbahar/Kış KoleksiyonuSokak modasının izlerini yansıtan ve özgür yaşam tarzını içinde bulunduran, renk ve desenlere ait izleri sonbahar-kış koleksiyonuna taşıyarak, rahatlık ve modayı bir arada buluşturdu.


Collezione;  Casual, Urban  ve Young olmak üzere 3 ana temada topladığı koleksiyonunda  doğaya, şehrin sokak sporlarına uyum sağlayan detaylara ve sokak yaşamını 80’lerin eğlenceli görselleriyle buluşturan yansımalara da yer verdi. Sonbahar-kış dönemini dopdolu ve birbirinden ilginç tasarımlarla karşılayan Collezione, yeni koleksiyonunda, koyu mor ,siyah,  göl mavisi tonları, sarı, mavi, gri, bej, yeşil, lacivert, kırmızı, beyaz neon turuncu,  ve pembe renklerine ağırlık verdi.

 

 
60-70’ li yılların okul giyiminden etkilenerek hazırlanmış olan college grubunda, rakam baskılar, geniş bantlı ringeller ve canlı renkler ön planda. Doğa tutkunu insanlar ve trekking ruhunun anlatıldığı, outdoor grubunda; doğaya ve doğa sporlarına yatkınlık yansıtılıyor. İşlevsel ürünler, kahve karamel tonları, oranjlar vehakilerle birleştirilmiş grupta, doğaya yakın naturel renkler hakim. Çok cepli, fonksiyonel ve koruyucu ürünler koleksiyonda ağırlıklı olarak yer alıyor.
 

Casual temasının son grubu olan rock grubunda (necronorm)  ise; rock müziğinin  kişiler üzerinde yarattığı etki, değişim ve dönüşüm kavramları üzerinde duruluyor. Eski ve alışılmış yapıların yeni etkilerle karşılaşması sonucu oluşan değişiklik yansıtılıyor. Koyu mor , siyah ve göl mavisi tonları, griler, kırmızılarla desteklenmiş, renkler ve formlar kimi zaman daha sofistike bir yapıya yönelse de asi ruh ve değişkenlik ön planda tutuluyor. Bu grupta gündüz olduğu kadar gece de rahatlıkla kullanılabilecek tasarımlar hazırlandı.

 
Minimalist akımın devam ettiği urban erkek temasında; kıyafetlerin dış görünüşünün sadeliği, iç detayların ise hareketliliği dikkat çekiyor. Kahve tonları olan sonbahar renklerinin  ağırlıklı olarak kullanıldığı grupta; yıkamalı kumaşlar, ekoseler ve aplike örmeler kullanıldı. Rahatlığı ön planda tutarken, spor şıklıktan da taviz verilmeyen temada; çalışan erkeğin tercihine uygun gri tonlarda mat veya parlak takımları daha fit ve  genç bir siluette karşımıza çıkıyor.
 

 
Urban erkek; 3 ana gruptan oluşuyor. Collage grubunda; daha önceki yazın kullanılan marin tarzının devamı olan ve renklerle bir bütünlük sağlayan, lacivert kırmızı ve beyaz birleşiyor. Koleksiyonda yer alan t-shirtler, sweatshirtler,  baklavalı trikolar, daha spor çizgili ve ekoseli gömlekler, gabardin pantolonlar ve denimlerle ince trikolar öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Şehirli erkeğin stili ,siyah ve beyazın her zamanki şık buluşmasına,gri  mor ve lila  tonlarının eşlik ettiği   jet black grubunda;  daha fit ve keskin hatlar dikkat çekiyor. Şehirli erkeğin ofiste ve ofis dışında da rahatlıkla kullanabileceği bir stil tasarlandı. Grupta yünlü kumaşlar, raw yıkamalı denimler, (fazla işlem görmemiş) şık ve spor takım elbiseler ve şık trikolar koleksiyondaki yerini aldı.
 
Toprak tonlarının hakim olduğu doğa ile bütünleşen naturel grubu; 14-18 yaş aralığına hitap ediyor.  Sweatlerin, hareketli ürünlerin, kadifelerin yer aldığı grupta,safari ceketlerin rahat kesim pantolonların yer aldığı ürünler bulunuyor. Young teması Graffiti, Abstract ve Neon olmak üzere 3 gruptan oluşuyor. Young temasının ilk grubu olan Graffiti;  okuyan, dinleyen, araştıran ve üreten gençleri yansıtıyor .Bu grupta; ceketler, sweatler ve trikolar yer alırken, baskılarda el çizimi desenler metraj desenler farklı tasarımlarıyla ilgi odağı oluyor.
 

 
Yeni sezonun ilgi odağı olan, farklı baskı türlerinin kıyafetlere yansımasının konu edildiği, abstract grubunda, yapılan tasarımlarda göz dolduruyor. Kanvas pantolonlar, yıkamalı kabanlar dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor… Collezione’de  80’lerin  eğlenceli görselleriyle gösterişli bir tarzın yansıtıldığı, neon grubundaki koleksiyonlar da, yeni sezon için iddialı seçeneklerden.. Geniş t-shirtler ile birlikte kullanılan taytlar, bol kesimli pantolonlar da tasarımlarıyla beğeni topluyor.
 
Marka: Collezione.
Medya Moda




Yorumlar

B E R K { 03 Şubat 2008 }
MODELLERINIZ GUZEL FAKAT KALITE OLARAK BIRAZDAHA IYI OLABILIR.UYGUN FIYATLAR OLUYOR BAZEN BIRDE BIRAZDAHA SPOR OLABILIR
beya { 31 Ocak 2008 }
en baştaki fotoda duvara yaslanan kapşonlu kızın kısakolundan bende var
mehmet hakan { 31 Ocak 2008 }
ben bursa karacabey coll çalışanı olarak collezione nin ürünlerini çok beğeniyorum kendi dolabımdaki ürünlerle bir reyon açabilirim çok seviyorummmmmm giyinmeyi ve ben, g,yd,renleri
iyiki varsı collezione
burcu { 28 Ocak 2008 }
her şey mükemmel çok güzel şeyler ortaya koymuşsunuz birazda fiyatlarda oynasanız iyi olacak ama yinede bu hizmete teşekkür
melike { 26 Ocak 2008 }
kıyafetler güzel ama o parayı vermeye değmez
EBRU { 24 Ocak 2008 }
collezione nun ürünlerine bayılıyorum mümkün oldukça ordan giyiniyorum ama biraz daha indirim istiyorum...
aslı { 22 Ocak 2008 }
bu mağaza gerçekten kapalı açık gözetmeksizin üretim yapıyor mağazanızı çok beğeniyorum çarşıa her gittiimd mutlaka collezione ye uğrarım müthiş bi kolleksiyonunuz war ii ki böle bi mağaza war esk dede rünlerini çok kaliteli.
özden { 21 Ocak 2008 }
collezione nin en iyi tarafı farklı we uygun fiyatları
*TAR-KAN* { 21 Ocak 2008 }
TASARIM HARİKASI ÜRÜNLERLE

                  2oo8 YILINA DAMGA VURDU BİLE. . .

    http://www.collezione.com/ tıklayınız . . .
afşin tekstil { 20 Ocak 2008 }
ii noş yapıyosunuz bende sizden hemen sonra aynısını yapıyorum haberiniz olsun
Diğer Sayfalar: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

 

Yorum Yazın!




 


Köşe yazarları


  Bik Bik

  Tüm yazıları..


  Black Pearl

  Tüm yazıları..


  Eda

  Tüm yazıları..
Facebook'ta paylaş!

0 Km Araba Fiyatları

Otomatik vitesli bir araba alıp trafiğe çıkmanın şimdi tam zamanı! 0 kilometre araba fiyatları için buraya tıklayın. »


Burun estetiği zor bir estetik ameliyat mı?

Estetik ameliyatlar ilginizi çektiği kadar gözünüzü de korkutabilir. Peki estetik burun ameliyatı korkutucu bir şey mi... »